Членство


Как можете да станете членове на Асоциацията?

Ако имате интереси с урбанистична насоченост, сте добре дошли в нашите редици!

Членовете на нашата асоциация получават първи уведомления за текущи студентски конкурси и проекти в България и чужбина. Освен в събитията, организирани от АСУБ, членовете ни могат лесно да се включат в инициативите на нашите партньори и приятели, където ние помагаме организационно и сътрудничим на студентите, за да гарантираме ползотворната работа и доброто настроение 🙂

За да станете наш член е достатъчно да се свържете с някой от колегите в Управителен съвет. При записване ще бъдете помолени да попълните кратко заявление и да заплатите символичния ни годишен членски внос.

За да можете да гласувате на нашите общи събрания, трябва да бъдете основен член – студент по урбанизъм. Ако отговаряте на това изискване, можете да участвате във взимането на решенията, както и да се кандидатирате за Управителен съвет на АСУБ.

Какво ви предоставя членството в АСУБ?

Членството в АСУБ е нашият своеобразен форум, където споделяме идеите и вижданията си за обучението по урбанизъм, професионалната реализация и всичко актулно в нашата сфера. Като организация, ние  имаме безусловната подкрепа на преподавателите и катедра “Градоустройство”, което ни позволява свободно да дискутираме по интересуващите ни въпроси и да допринасяме за богатството на специалност “Урбанизъм”. Това е и мястото, където се раждат идеите за разнообразни извънучебни възможности за изява на студентите и където тези идеи се осъществяват.

АСУБ е вашата възможност да се включите нашата малка, но растяща общност, да намерите страхотни приятели и да завържете ценни професионални контакти.