Доброволци за организацията на световния ден на урбанизма


Скъпи колеги,

Както знаете, Световният ден на урбанизма наближава. А тази година той е особено важен за нас, защото съвпада с честването на 10 години специалност „Урбанизъм“ в УАСГ и 70 годишния юбилей на университета. И тъй като искаме да отпразнуваме подобаващо освен обичайните събития покрай 8 ноември ще бъдем част от програмата на конференцията на УАСГ посветена на годишнината.

За тази цел се търсят доброволци, които активно да участват в подготовката на събитията с идеи, дизайнерси умения, логистика, контакт с колеги, преподаватели и хора от ръководството на УАСГ при нужда. Моля, всички заинтересовани да се свържат с някой от Управителния съвет на АСУБ – Митко (първи курс, магистър), Юлия (четвърти курс), Пламен (втори курс, магистър), Соня (трети курс), Божката (трети курс) и Василена (първи курс, магистър). Също така може да потърсите и Калоян от четвърти курс.

Тъй като времето с което разполагаме е ограничено, моля, свържете се с нас лично или чрез имейл (asub[@]asub.info) най-късно до неделя или понеделник, за да може да направим една организационна среща, на която да обсъдим всички стъпки и неща, които трябва да се свършат.

Ако имате въпроси, не се колебайте да се свържете с нас! И нека направим тазгодишния празник незабравим!

Поздрави,
УС на АСУБ

Остави коментар...