„Идеите – това сме ние“ 3 – регистрирай се и ти!


Ideite_tova_sme_nie-3

 

Форумът „Идеите – това сме ние“ на сдружение „Обединени идеи за България“ (ОИБ) се завръща тази есен за третото си – зелено – издание. Между 3 и 6 септември ще се съберат около 150 амбициозни младежи – ученици в горен курс, студенти и наскоро завършили в 10 тематични екипа (градска среда, журналистически екип, икономика, култура, наука и технологии, образование 1 и 2, околна среда, право и социални политики), за да обсъдят съвременните проблеми в съответната за екипа област и да изготвят идеен проект. Организаторите са подготвили лекции и тематични работилници, водени от известни имена в съответните области в сферата на проектния мениджмънт, PR, уеб дизайна, рекламата и финансирането, които да дадат първоначален тласък за реализацията на всеки от проектите, като са подготвили и някои приятни изненади за участниците.

Тази година екип „Градска среда“ ще бъде ръководен от двама урбанисти – Пламен Апостолов и Юлия Иванова, които предлагат две много актуални теми за размисъл: „Умният град, Технологичният град или с една дума „Техноград““ и „Спирките на градския транспорт – удобни, полезни, красиви!?“. Разбира се, дискусиите не са ограничени от предложените теми и по време на форума ще се обсъждат всички идеи на участниците, от които една ще се избере за реализация от екипа. След успеха на миналогодишния проект „ПОдЛЕЗНО„, роден също в екип „Градска среда“, двамата ментори са още по-амбицирани да зарадват обществото с поредния успешен проект за положителна намеса в нашите градове.

Ако и вие искате да сте част от цялостния процес по осъществяването на един проект – от зараждането на идеята до достигането на финален продукт, ако искате да се срещнете с интересни млади хора и да завържете професионални контакти, регистрирайте се до 25.07.2014 г. за участие във форума ТУК!

Повече информация за организаторите и форума може да намерите на официалния сайт на ОИБ: oib.bg или на фейсбук страницата на организацията.

Остави коментар...