Програма SE Outreach Accelerator в Стокхолм


Logo5

 

 

 

 

Ако имате амбицията да придобиете предприемачески умения, SE Outreach Accelerator е програма точно за Вас! Тя се провежда в Стокхолм, Швеция и продължителността и е осем седмици.

Кога: 13 Април – 05 Юни 2015
Къде: Стокхолм, Швеция
Език: Английски език
Цена: Свободно присъствие. Част разходи са включени. Кликнете тук за повече информация за цените.

Краен срок за кандидатстване: 02 Ноември 2014!

Регистрационна форма.

Често задавани въпроси.

SE Outreach Accelerator е програма за:

-основатели на проекти / предприятия;
-създателите на иновации;
-социални предприемачи, които създават положителен социален и / или екологичен ефект върху околната среда в развиващите се общности.
Програмата Ви предоставя семинари, менторство, индивидуално обучение и група тренировъчни сесии, както и достъп до нашата мрежа. Темите ще включват бизнес моделиране, комуникационни и финансови стратегии, финансово управление, изграждане на екипи, лидерски умения и показатели за социално въздействие. Обучението ще Ви даде възможност да прилагате новите си умения директно към собствените си фирми, което ще ви позволи да ги развивате докато се движите по програмата!

SE Outreach Accelerator Ви кани да се вдъхновите от другите участници, да намерите мотивация от менторите и лекторите, да разширите вашата бизнес мрежа в Швеция и да се забавлявате, докато максимално разгърнете потенциала си на социален предприемач!

Източник: http://se-forum.se/

Остави коментар...