Пролетен бал на студентите по ландшафтна архитектура 1


С най-голяма радост публикуваме официалната покана на студентите от пети курс от специалността „Ландшафтна архитектура“ в ЛТУ, който ежегодно организират пролетен бал с много интересна програма. Тази година там ще може да чуете презентациите на АСУБ, АСАБ, Трансформатори, потенциални работодатели, да разгледате изложбата, която са подготвили студентите и разбира се, да се насладите на много положителни емоции и познанства.

В рамките на Пролетния бал ще бъдат презентирани резултатите от провелия се пленер в град Балчик през март месец, на който взеха участие и студенти от специалността „Урбанизъм“.

ПОКАНА

Уважаеми Колеги,

От името на студентите от V курс Ландшафтна архитектура към Лесотехническия университет Ви каним да споделите нашия празник – ПРОЛЕТЕН БАЛ на Ландшафтна архитектура.

Завършващият тази година V курс, Ландшафтна Архитектура, има удоволствието да Ви покани на Пролетен Бал 2012 на студентите от специалността. Тази година балът ще се проведе в седмицата 02 – 06 април, в сградата на Лесотехнически университет. През седмицата ще се случат интересни неща, като презентации, работилници (workshop), форуми и изложби.

Откриването на ПРОЛЕТЕН БАЛ на ЛА2012 ще се проведе на 02.04.2012г. и ще започне с открит форум между Асоциациите на студентите по Ландшафтна архитектура, Архитектура и Урабнизъм,.

Форумът ще бъде на тема „Идеи за съвместна работа и развитие.“

Искрено се надяваме да бъдете част от нашия празник!

С Уважение:
V курс Ландшафтна архитектура

 


Остави коментар...

1 коментар на “Пролетен бал на студентите по ландшафтна архитектура