Лятна програма за предприемачество 2016 (SEP) 1


Кamerica-for-bulgaria-foundation-16aолеги и приятели,

Вече можете да кандидатствате за тазгодишната Summer Entrepreneurship Program (SEP). Тя осигурява краткосрочно обучение за 30 български студенти и млади професионалисти под 35-годишна възраст.

Участниците ще бъдат въведени в основите на бизнеса, необходими за успех на всяка предприемаческа дейност. Занятията ще се провеждат във водещи бизнес училища в САЩ(напр. Babson College) от известни преподаватели и успешни предприемачи и ръководители.

Темите, включени в програмата, можете да видите тук.

Една част от СЕП е участниците да работят в екипи за разработване на ново предприятие и да приложат практически бизнес концепциите, които са създали до момента.

Напредъкът на екипите ще се измерва чрез ежедневни индивидуални и отборни задачи. Те ще се учат как успешно да представят своите идеи като ги коментират с малки групи от преподаватели, които ще им дават обратна връзка. В края на програмата, всеки отбор ще представи проекта си пред група от инвеститори и опитни предприемачи, които ще дадат своето експертно мнение за жизнеспособността на бизнес плановете.

Срок за подаване на заявления за участие: 14 февруари 2016 г.

Условия за кандидатстване и повече информация за програмата.


Остави коментар...

1 коментар на “Лятна програма за предприемачество 2016 (SEP)