Стани част от One Architecture Week 2014!


OAW_2014 Обичате да се забавлявате?

Търсите позитивни емоции?

Искате да добиете ценен опит в организацията и подготовката на едно голямо събитие?

Стремите се към нови запознанства с професионалисти и съмишленици?

Необходим ви е сертификат за стаж?

 

One Architecture Week 2014 г. ви предлага точно това! За поредна година Асоциацията на студентите по урбанизъм в България е партньор на голямото архитектурно събитие. Ето как всеки от вас може също да участва:

Мястото е Пловдив – градът, избран за Европейска столица на културата през 2019 г.

Времето: между 10 и 19 октомври 2014 г.

Идеята на фестивала: да осигури среща и обмен на идеи в областта на архитектурата, интериора, ландшафта и градската среда

Начинът: чрез разнообразна програма, включваща презентации, изложби, дискусии, работилници, прожекции и намеси в градската среда, както и творчески ателиета за най-малките.

Как да се включите? – Станете доброволци! Организаторите предлагат две възможности в тази насока.

Онези от вас, които искат да помогнат в организацията на събитието преди и по време на фестивалните дни, трябва да изпратят кратко CV или представяне в няколко изречения на Volunteers@edno.bg със subject Volunteers до 25 септември. Онези от вас, които са активни доброволци, могат да трупат точки като се включват в мисията на OAW в TimeHeroes. За доброволците, които ще помагат за организацията на фестивала, не се предвижда настаняване.

Второто събитие е резервирано само за момчета – изграждане на фестивален сборен пункт. Работилницата започва на 25 септември и продължава около 2 седмици, като оптималното включване на доброволческия екип се предвижда от 29 септември. За четирима от кандидатите, които не са от Пловдив, ще бъде осигурено настаняване за 6 нощувки в Star hotel, в центъра на Пловдив.

Доброволчеството в OAW ви дава възможност да участвате в проекти на чуждестранни архитекти и да работите рамо до рамо с тях, което е безценен опит за всеки студент. Всички доброволци, които по някакъв начин участват във фестивала, получават безплатен достъп до професионалния форум, който ще се проведе на 18.10 (събота) в Пловдив и ще включва общо 8 лекции на чуждестранни и български архитекти. Програмата за форума можете да видите тук.

 

Фестивален сборен пункт:

 

Остави коментар...