Световен ден на урбанизма 2012


На 8 ноември отпразнувахме подобаващо Световния ден на урбанизма и през тази година. Както си му е реда в началото имаше кратка официална програма, в която нашите преподаватели, декана на Архитектурен факултет към УАСГ, председателя на Съюза на урбанистите в България и зам.-председателя на АСУБ отправиха своите пожелания към студентите. След това публиката беше пленена от клипчето, което колежката Деспина Кънева и нейни приятели и колеги – Светльо Атанасов, Албена Арсова и Теодора Трифонова – бяха подготвили специално за събитието. Последва кратко представяне на книгата „10 години специалност „Урбанизъм“ в България“ и за финал, разбира се, като на рожден ден запалихме свещичките на тортата.

Всеки от присъстващите успя да се наслади на парче от нея и по едно копие от книгата, която беше подаръка на АСУБ за всички вас. А по-смелите спукаха и балоните с късмети 🙂 Дано да ви се е паднало това, което ви е потребно!

Снимки от събитието и автър-партито може да разгледате на нашата фейсбук-страница като цъкнете на този линк.

Скоро ще се опитаме да качим клипчето, което заслужава да бъде видяна от повече хора.

И за финал, искаме да благодарим на всички, които присъстваха и станаха част от празненството. Без вас то нямаше да бъде толкова хубаво!

С уважение:
УС на АСУБ

Остави коментар...