Търсят се доброволци за Sofia Architecture Week


 

Здравейте, колеги! Искаме да Ви информираме, че се търсят членовете на АСУБ /и СУБ/ или студенти от нашата специалност, които да се включат в организирането на различните дейности към Sofia Architecture Week, т.е. подготовка и подреждане на изложбите, организиране на работилниците, участие в работилниците и дискусиите, развалянето на изложбите и т.н. Организационните дейности ще се проведат в периода от около 2 седмици преди 1ви ноември, с активно подреждане на изложбите ок. 3 дни преди 1ви ноември, както и 1 ден след приключване на събитието за разваляне на изложбите.

Специално желание има студентите по урбанизъм да се включим активно в работилниците за деца, като във всяка от работните групи да се включи и по един урбанист. Искат да се включим и в дискусиите, за да изкажем активно мнението си и позицията на млади специалисти по разискваните въпроси.

В замяна на участието в организацията на събитието, членовете на АСУБ /и СУБ/ ще получат безплатни пропуски за всички дейности около Sofia Architecture Week!!! Молим всички желаещи да се включат в организацията, да заявят участието си на asub@asub.info до 10.10.2011 г.
/понеделник/.

Остави коментар...