Възможност за участие във форум „Идеите – това сме ние 2“


 

Второто издание на форума на „Обединени идеи за България“ ще се проведе между 3-ти и 6-ти септември 2013г. в гр. София. „Идеите – това сме ние 2“, запазвайки концепцията на първото издание, има амбицията да предложи още повече възможности на участниците. Екипите ще бъдат ръководени от представители на организации, доказали се като иноватори вкл. Заедно в час, Free Sofia Tour, BEST Sofia и Трансформатори. Група предприемачи и публични личности ще ръководят работилници, посветени на теми като проектен мениджмънт, ивент мениджмънт, основи на уеб-дизайна и финансиране.

Като участници в „Идеите – това сме ние 2“ вие ще имате възможността не само да се срещнете с други амбициозни българи, но и да разговаряте лично с известни експерти в областите на екипите. Обменът на знания, опит и иновативни идеи се стреми към разгръщането на целия потенциал, който България притежава във ваше лице. Участието във форума не се изчерпва само с обсъждането на предизвикателствата за българското общество. Много по-ключова цел е планирането и реализирането на конкретни инициативи, както и създаването на мрежа от партньори за бъдещи проекти.

Повече подробности може да разберете на официалния сайт на ОИБ, както и да се запознаете с тазгодишните комисии и начина за кандидатстване в тях.

 

Източник: oib.bg

 

 

Остави коментар...