Изложба на таблата от конкурса Keep calm & make ДВОР!


На 27.05.2013 г. се проведе журирането на конкурса Keep calm & make ДВОР! Проектите си представиха 7 екипа, които се опитаха да впечатлят членовете на журито и да ги убедят в достойнствата на своите предложения.

След много близки резултати и много колебания от страна на журито, на 3то място бяха избрани 2 екипа: екип 15 и екип 24, 2рото място зае екип 21, а на почетното първо място с голяма радост се „качиха“ участниците от екип 17. Кулминацията на програмата беше обещанието на проф. д-р арх. Милчо Лепоев, който каза, че ще направи всичко възможно идеята на студентите от екип 17 да бъде разгледана от ръководството на УАСГ и, ако бъде одобрена, да се предприемат стъпки по нейното реализиране. Тази новина зарадва всички присъстващи и с нетърпение очакваме развитието на въпроса.

Днес, 28.05.2013 г. каним всички желаещи да присъстват на изложбата на всички участвали в конкурса проекти, която ще се проведе в (при хубаво време) в страничния двор на УАСГ откъм ул. „Добри Войников“ (обект на конкурса) от 18:00 ч. Ако времето не бъде благосклонно към нас, изложбата ще бъде в студио „Проjектиране“. Ще можете да се запознаете с проектите на участниците, да пийнете и да хапнете в една приятна обстановка с перспективата да стане едно от най-желаните места за почивка в нашия университет! Заповядайте!

Очаквайте скоро пълна новина относно конкурса, победителите, журито и спонсорите!

Остави коментар...